Bjorn&Eva

Totaalinrichting

 

De vraag? Contact maken via de leefruimte met de keuken en met de tuin.

 

Het antwoord? De keuken en eethoek die vooraan zaten werden achteraan geplaatst, aansluitend op de leefruimte. De keuze werd gemaakt om de garage te slopen. Dit zorgde ervoor dat het zicht naar de tuin vrij kwam. In de plaats kwam een lichtrijke uitbreiding waarvan de zwarte en witte accenten exterieur en interieur verbinden.

 

Bewuste keuzes? Door de keukenwand visueel door te trekken naar buiten, konden de technieken, die in de garage stonden, geïntegreerd worden in het ontwerp.

 

Bjorn&Eva

Totaalinrichting

 

De vraag? Contact maken via de leefruimte met de keuken en met de tuin.

 

Het antwoord? De keuken en eethoek die vooraan zaten werden achteraan geplaatst, aansluitend op de leefruimte. De keuze werd gemaakt om de garage te slopen. Dit zorgde ervoor dat het zicht naar de tuin vrij kwam. In de plaats kwam een lichtrijke uitbreiding waarvan de zwarte en witte accenten exterieur en interieur verbinden.

 

Bewuste keuzes? Door de keukenwand visueel door te trekken naar buiten, konden de technieken, die in de garage stonden, geïntegreerd worden in het ontwerp.